top of page

Professionelle Gruppe

Öffentlich·116 Mitglieder

Emmanuel Sitnikov
Emmanuel Sitnikov

AM AVUT UN FRATIOR

Feli Donose a marturisit ca a avut un fratior mai mic. Din nefericire, micutul a murit la cateva luni de cand a venit pe lume. Fratele ei se numea Andrei si toata lumea il iubea. Artista a marturisit ca, datorita numelui pe care il are, Smiley ii este un prieten drag care o ajuta.

AM AVUT UN FRATIOR

Buna ziua, de cateva luni prezint niste simptome care ma nelinistesc, si nu stiu ce ar putea fi si la ce doctor sa ma adresez pentru ca nu sunt in tara. Zilnic am ameteli, greturi, dar fara voma, iar uneori am dureri in partea stanga . Mentionez ca acum un an am fost operata de colecist si prezentam aceleasi simptome. Dupa operatie o perioada de timp nu am mai avut aceste simptome, dar de ceva timp au aparut din nou si-s mai intense. Va rog ajutati-ma. Multumesc [continuare]

Mama mea are 66 de ani, cancer mamar std. III. Nu face chimioterapie ci doar terapie hormonala cu Letrozole, Nodulul era langa sfarc. S-a spart acum vreo trei saptamani si a curs foarte mult puroi, la un moment dat a iesit ca din pasta de dinti ca un fel de lapte branzit. Mai nou mama acuza ameteli puternice. M-am gandit ca e de la tensiune arteriara, dar tensiunea e 11 cu 8. A avut o perioada in care era hipertensiva, dar acum s-a stabilizat tensiunea. Analizele de sange sunt bune si in afara de acest cancer toate sunt sune. In ceea ce priveste mancarea, a renuntat la lactate si carne mananca foarte putin. Oare care sa fie cauza? Daca ma puteti ajuta cu o sugestie! [continuare]

Buna ziua...Am 25 ani...1,65 si 40 kg..Se poate zice ca sunt foarte slaba si nu stiu ce sa mai fac ce sa mai iau...analize peste anlize mi-am facut si toate au iesit bune...Vitamine am tot luat si nimic, n ici un rezultat.. Tin sa specific ca am suferit de ulcer duodenal si in urma tratamentului si regimului cam drastic, am mai pierdut in greutate...(inainte avand 48 kg-si ma simteam ff bine chiar dak nu eram la greutatea exacta care ar fi trebuit sa o am)...acum la 40 ma simt ff complexata si nu ma simt nici bine...ameteli, greturi...la majoritatea medicilor la care am fost toti imi zic sa mananc, sa mananc..(pune si te ingrasa...-m-am saturat de vb acestea...regim d ingrasare am avut...dar fara rezultat...orice as lua nu se "prinde" de mine....nuj ce sa mai fac...unde sa mai merg sau ce sa mai iau....ma puteti ajuta ??multumesc [continuare]

Buna,in urma rezultatelor facute mi sa depistat o infectie pelviana si valoarea ALAT 7,scazuta si glicemia 60 pe nemancate,am inceput de 4 zile tratament cu perfuzie de glucoza si MEDAXONE de 2 g intravenos,doar ca de 2 zile ma simt umpic rau,parca fierbe ceva in stomac si am arsuri,diaree,ameteli,greturi,si azi am avut o secretie vaginala de o culoare ciudata un maro deschis....ma cam sperie starile acestea...simt si niste intepaturi in zona rinichilor si zona pelviana.....poate fi ceva grav?trebuie intrerupt tratamentul?menstionez ca am 25 de ani si 44 kg......va multumesc [continuare]

Buna seara! In urma cu 2 saptamani, in ziua in care mi s-a terminat perioada menstruatiei, am intretinut relatii sexuale neprotejat. Acum o saptamana am avut scurgeri albe, apoi au inceput sa devina putin maronii ( nu erau mirositoare, nici urme de sange). Imi este greata tot timpul, nu rau, dar imi este. Ma inteapa abdomenul atunci cand apas. Nu am alte semne pentru o posibila sarcina, insa sunt ingrijorata... Va rog, ajutati-ma! Multumesc. [continuare]

Buna ziua! Poti avea ciclul menstrual peste sarcina ? Prima zi a ciclului menstrual a fost pe data de 1 august si a existat un contact sexual neprotejat pe 13 august , apoi mi-a venit pe 29 august insa toata luna am avut dureri abdominale , stari de greata si oboseala. Va rog sa imi da-ti un raspuns sunt foarte nelinistita . [continuare]

buna ziua! va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu o problema. am 25 de ani si un ciclu menstrulal dereglat de 2ani jumate de cat nu mai iau anticonceptionalele yasmin. de atunci am stimulat aparitia ciclului cu duphaston la indemnul medicului. 3 luni cat luam duphaston venea la 28 de zile cum nu mai luam cum nu mai venea...apoi se instala singur dupa 50-60 de zile. in septembrie a.c. am facut un tratament cu clostybegit din a 5 zi pana in a 9a, acid folic si vitamina e, pentru a ramane insarcinata...nu am ramans iar ciclul s a produs in a 39 zi. acum am fost la alt medic si mi a dat zanocin si flamexin, pt ovare inflamate si duphaston din a 16 zi cate o pastila/zi 10 zile. acum sunt iar in a 38 zi si tot nu s a instalat ciclul. pe 6 octombrie am avut ultimul ciclu menstrual. pe data de 2 noiembrie am avut o secretie rosiatica atat. am facut un test de sarcina pe 9 noiembrie care a iesit negativ. ce poate sa fie?? oare se va instala menstruiatia sau sunt insarcinata...imi doresc... [continuare]

Buna seara . Anul trecut in august . Am lesinat pentru prima data , pentru 20 de secunde am fost inconstienta , nu am vazut nimic , cand am ajuns la spital medicul mi-a spus ca am avut glicemia mica si din cauza asta . La mine este o problema cu mancarea deoarece prezint greata constant . Am lesinat pentru a2a oara in septembrie , tot din aceiasi cauza , am urmat un tratament de 10 zile cu , calciu intravenos . M-am simtit foarte bine din el , am reusit sa mananc 5 mese pe zi. M-am pus pe picioare . In ianuarie Din nou am inceput sa vad stele verzi , sa transpir , sa respir greu , dar mi-am revenit repede desi starea de moleseala a continuat . Am facut din nou 10 zile calciu intravenos , si dupa 2 saptamani episodul s-a repetat dar de data asta ma durut capul apoi . Am mers la medic si mi s-a spus ca nu este din cauza la calciu . De data asta s-a intamplat la 10 seara , eram cat de cat hidratata . Specific ca mi se intampla dupa menstruatie , am dureri si pierd mult sange in timpul... [continuare]

De un an de zile,la fiecare menstruatie am avut varsaturi in prima zi. Initial aveam doar o stare de rau si puteam rezista 2-3 ore chiar pana la prima varsatura, in conditiile in care mancasem ceva inainte. De 2 ori am ajuns la urgente deoarece varsam orice calmant ingerat si ma puteam repune pe picoare doar cu perfuzii. Dupa primele cateva luni in care am realizat ca le aveam in prima zi de menstra, am evitat sa mai mananc sau sa beau orice de indata ce observam ca a venit ziua in speranta ca se vor diminua. Si pentru cateva luni asa a si fost, desi aveam in continuare starea de greata, totusi imi trecea daca nu mancam sau beam nimic, apa inclusiv. Problema este ca am fost la consulturi, si la ginecolog, si la endocrinolog, am facut si ecografie, am avut si analize luate... insa pe ecografie nu s-a vazut nimic in neregula, la endocrinologie mi s-a spus ca nu stie ce as putea avea pentru ca in afara de o usoara anemie, amalizele iesisera bine, iar la ginecolog la fel, nicio... [continuare]

Buna seara. Am o problema si as dori sa fiu ajutata..Eu si iubitul meu mentionez ca suntem amandoi virgini si ne limitam la masturbarea reciproca.In urma cu 4 luni am avut dubii in legatura cu un mic accident asa ca am luat pastila Escapelle la aproximativ 17 ore. Dupa acest lucru, menstruatia mi-a intarziat circa 3 saptamani insa a venit.A 2 a luna dupa acest incident menstruatia mi-a venit la 29 de zile.Intre timp ne-am continuat activitatea insa mai precauti ca inainte.. Impreuna cu el am exclus toate posibilitatile in care s-ar fi putut intampla ceva, el nu s-a atins dupa ce a ejaculat, eu nu m-am atins de el si dupa sa am contact cu mine,maxim cu cealalta mana. Trebuia sa imi vina acum o zi insa inainte aveam dureri crancene de ovare, tensiune la nivelul sanilor etc insa acum doar vagi dureri in zona ovarelor si astazi am avut stari de greata desi in cazul unei sarcini ar fi aparut abia la 6 saptamani,lucru ce nu este posibil avand in vedere ca acum 3 saptamani imi venise... [continuare]

Buna ziua! As dori un sfat, daca se poate.Dupa calculele mele, menstruatia mea intarzie de 5-6 zile (ultimile CM au fost de 28 de zile fiecare). In general nu mi s-a intamplat sa intarzie, cel mult venea mai devreme decat prognozam.In ultimile 2 saptamani am avut secretii mai pronuntate decat de obicei (culminand cu perioada ovulatiei, cand erau mult mai fluide si abundente). Mentionez ca au fost albicioase(mai mult transparente in perioada ovulatiei), si nu au prezentat niciun miros. De asemenea am constatat ca frecventa urinarii a mai crescut fata de cat era in mod normal (beau intradevar multe lichide insa nu mi s-a parut atat de des ca pana acum). Astazi am avut de asemenea picioarele foarte umflate. Acum 2 zile am facut un test de sarcina, insa acesta a iesit negativ.Ultimul contact sexual ar putea fi plasat in jurul zilelor 28-29 ale lunii trecute, insa am avut grija ca absolut toate sa fie sigure si protejate(am inspectat cu atentie prezervativul inainte si dupa... [continuare]

Cat de mult intarzie menstruatia dupa Postinor-2? Mentionez urmatoarele: 6.08.2010 - prima zi cand a inceput ultima menstruatie16.08.2010 - joaca cu prietenul, intamplarea propriu-zisa17.08.2010 - la aproximativ 7 ore jumatate dupa intamplare, am luat prima pastila 17.08.2010 - la 12 ore si 20 minute, am luat si cea de-a doua pastila de Postinor22.08.2010 - am avut o sangerare mai inchisa la culoare, vascoasa In urmatoarele 3 zile am avut spotting (efect advers al pastilei)Presupun ca in intervalul 4-11 septembrie ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia, lucru ce nu s-a intamplat inca. Oare atat de mult deregleaza ciclul bomba hormonala, Postinor-2 ? Cat timp sa mai astept venirea menstrei? E cazul sa iau in calcul efectuarea unui test de sarcina? [continuare]

este normal sa ii intarzie menstruatia fiind la inceput..? ciclul i-a venit in luna 04.2009 cate 7 zile ,cu pierderi mai de sange..iar de 1 luna si jumatate nu a mai avut menstruatie.. i-am dat in octombrie fier si calciu,la sfatul medicului de familie..ce sa fac ? [continuare]

Buna ziua! va deranjez pentru urmatoarea situaţie: ieri dimineata si azi dimineata, sora mea a avut cate o repriza de varsaturi de culoare verde, fara a fi mancat nimic sau fara a avea urme de alimente in voma. din ceea ce am citit pe internet, se spune ca voma de culoare verde este semn de peritonita acuta si sunt putin speriata. Tin sa precizez ca nu acuza dureri abdominale sau alte simptome ale apendicitei sau peritonitei si nici recent, in ultimele luni, nu a acuzat astfel de dureri. Mai mentionez, deasemenea, ca inca de la nastere a avut probleme cu bila pentru care a si luat o perioada de timp tratament, iar in ultimele doua zile a si racit si a si mancat preparate din carne tocata, iar dimineata are senzatia de amar in gura. Va adresez aceasta intrebare deoarece pana la inceputul saptamanii viitoare nu as putea ajunge cu ea la un spital si vreau sa stiu daca e cazul sa ma ingrijorez de o peritonita in cazul ei (respectiv antecedente cu bila). Va multumesc! [continuare] 041b061a72

Info

Willkommen in der Gruppe! Hier können Sie sich mit anderen M...

Mitglieder

• Kartik Rajput
    Kartik Rajput
  • fashionluxurybazaar1004
  • Alexshow Alexshow
    Alexshow Alexshow
  • Sahi Paatil
    Sahi Paatil
  • alexshow hochzeitsagentur
    alexshow hochzeitsagentur
Gruppenseite: Groups_SingleGroup
bottom of page